Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

Zavarovanje vozila

Potrebujete zavarovanje vozila?

V Avtocentru Stavanja lahko sklenete ali podaljšate zavarovanje za vaše novo ali rabljeno vozilo.
img

Zavarovanje

Naši prodajni svetovalci vam bodo pomagali urediti zavarovanje za vaše vozilo, ki bo prilagojeno vašim potrebam in željam.

Izbirate lahko med tremi največjimi zavarovalnicami v Sloveniji (Triglav, Generali in Zavarovalnica Maribor) in Porsche Zavarovanjem, ki je hišna zavarovalnica koncerna VW.


Pridobi ponudbo za zavarovanje

Ponujamo vam celotno storitev na enem mestu

  • Informativni izračun dobite takoj – pripravijo vam ga naši prodajni svetovalci.
  • Skupaj s partnerji vam omogočamo enostavno in hitro sklenitev zavarovanja ter ugodne plačilne pogoje - do 12 obrokov, brez obresti.
  • Izbirate lahko med tremi največjimi zavarovalnicami v Sloveniji (Trigalv, Generali in Zavarovalnico Maribor) ter zavarovalnico Porsche Zavarovanje.
  • Pri zavarovalnici Porsche Zavarovanje vam omogočamo sklenitev permanentnega kasko zavarovanja. To je zavarovanje, ki ni omejeno le na eno leto, pač pa velja do preklica.

Osebno svetovanje

Zahtevajte informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje pri naših svetovalcih! Ponudba je neobvezujoča. Izbirate lahko med različnimi zavarovalnicami in paketi.


Pridobi ponudbo za zavarovanje


Permanentno Porsche Kasko zavarovanje je idealna dopolnitev ob nakupu vašega novega vozila. Gre za preprost produkt, ki vključuje vse nevarnosti in delne kombinacije. Pri njem nimate vsakoletnih skrbi s podaljševanjem, saj to zavarovanje ni omejeno na eno leto, pač pa velja do vašega preklica. Letna premija je izredno ugodna, se z leti ne spreminja in ni odvisna od škodnega dogajanja. Omogočamo vam tudi plačilo do 12 obrokov, brez obresti.


Več o Porsche kasko zavarovanju (PDF) 

img