Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

NOVI LEON e-Hybrid

S četrto generacijo Leona uvaja znamka SEAT nov naprednejši in učinkovitejši hibridni pogonski sistem (e-HYBRID). Gre za 1,4-litrski 110kW TSI bencinski motor z dodatnim 85kW električnim motorjem, ki ustvarita skupno moč 150kW oz. 204 konjskih moči in 350Nm navora (kombinirano). Novi SEAT Leon e-HYBRID je najmočnejši in najučinkovitejši SEAT. Zahvaljujoč 13kWh litij-ionski bateriji lahko SEAT Leon v povsem električnem načinu prevozi do 64 km. Pri hkratni uporabi električnega in bencinskega motorja ima SEAT Leon e-HYBRID doseg do 800 km.
img

Evolucija oblikovanja

Novi SEAT Leon predstavlja evolucijo SEATovega oblikovanja: nov zunanji in notranji oblikovalski jezik, izboljšana dimenzijska razmerja, izrazitejša sprednja maska in mehkejše linije oblikujejo ter poudarjajo močni Leonov karakter.

Popolnoma novi SEAT Leon ponuja številne nove tehnološko inovativne oblike osvetlitve - od notranje ambientalne osvetlitve, ki obkroža potniški prostor, zadnjih luči, ki potekajo preko celotne širine vozila, dinamičnih smernikov, Full LED prednjih žarometov do pozdravnih luči (welcome lights), ki izpišejo ime vozila in osvetlijo prostor pred vstopom v vozilo.


img

Povezani in s popolnim nadzorom

Novi SEAT Leon je prvo SEAT-ovo popolnoma povezano vozilo, ki vključuje in-car in out-car povezjivost (online navigacija, funkcije in storitve), ki vključuje Full Link z Android Auto in brezžični Car Play. Kombinacija SEAT CONNECT in sistema e-HYBRID daje še večji nadzor nad vozilom s še širšim naborom funkcij, ki jih nadzoruje aplikacija - vključno s funkcijami upravljanja akumulatorja - bodisi znotraj ali zunaj vozila.


Najvarnejši SEAT doslej

Novi SEAT Leon je najvarnejše vozilo, ki ga je znamka SEAT kadarkoli izdelala. Odlikujejo ga številni asistenčni sistemi, ki vozniku novega Leona pomagajo pri vožnji v težavnih razmerah in omogočajo optimalno varnost v vseh pogojih vožnje (aktivni tempomat, emergency assist, travel assist, side in exit assist).

Ključ do praktičnosti

Najuspešnejši SEAT-ov model je v svoji priključni hibridni različici še bolj praktičen. V hibridni različici ponujata 5-vratni Leon in Sportstourer 270l oziroma 470l prtljažnika


Prvi priključni hibrid, ustvarjen v Barceloni

SEAT Leon e-HYBRID je prvo priključno hibridno vozilo znamke, ki je bilo zasnovano, razvito in izdelano v Barceloni (Martorell).


VEČ O SEAT LEONU

img
img