Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

Prihaja Škoda Enyaq iV Coupe

Po uspešni predstavitvi svojega prvega povsem električnega modela Škoda sedaj predstavlja še Enyaq iV Coupe
img

Škoda Enyaq iV Coupe, ki je še bolj emotična različica Enyaqa prihaja z elegantnim poševnim zadkom, ki pripomore k se boljši aerodinamiki. Na voljo bosta dve velikosti baterij in tri različice moči in sicer Enyaq iV Coupe 60, Enyaq iV Coupe 80 s pogonom na zadnja kolesa in Enyaq iV Coupe 80X z pogonom na vsa štiri kolesa. V značilnem slogu Škode se novi Enyaq iV Coupe ponaša z prostorno notranjostjo in prostornino prtljažnika 570l.

img

Novi Enyaq iV Coupe ima bogat seznam serijske opreme na katerem boste našli 13 palčni centralni zaslon, 5,3 palčni digitalni števec, ki vozniku posreduje najpomembnejše podatke o vožnji, kot so hitrost, navigacija in asistenčni sistemi, kot del standardne opreme je tudi panoramska streha.

Novi Enyaq iV Coupe je z dimenzijami 4.653mm dolžina, 1.617mm višina za 4mm daljši in za 1mm višji kot enyaq iV. Širina in medosna razdalja pa pri 1.879mm (širina) in 2.765 (medosna razdalja) ostajata isti. Klasične stopnje notranjosti in opreme so kot pri Enyaqu iV zamenjane z Design Selections, opcijsko so na voljo tudi Full LED matrični žarometi ter "Crystal Face" kjer 131 Led diod osvetljuje sprednjo rešetko vozila.
img
img