Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

PROSTOREN COMBI ZA DRUŽINO IN PODJETJE

Nova Octavia Combi


Nova Škoda Octavia Combi četrte generacije je prostornejša in varnejša in omogoča več možnosti povezljivosti kot kdajkoli prej. V Novi Octaviji Combi je večji je tudi prtljažni prostor. Na novo zasnovana notranjost Octavije Combi združuje funkcionalnost in ergonomijo z veliko prostora , visokokvalitetnimi materiali in vrhunskim designom. Prvič so v Octaviji na voljo Head-up display, shift by wire sistem ter potnikom prijazni ergonomski sedeži. Za povečanje varnosti in udobja so novi Octaviji Combi dodali sodobno povezljivost ter vgradili številne nove aisstenčne sisteme. Razpon motorjev sega od ekonomičnih bencinskih in dieselskih motorjev, do različice na stisnjen zemeljski plin (CNG) in hibridnega pogona (plug in Hybrid ter mild hybrid).


FULL LED MATRIČNI ŽAROMETI IN FULL LED ZADNJE LUČI Z DINAMIČNIMI SMERNIKI

V popolnoma novi Škodi Octaviji Combi so opcijsko na voljo full LED matrični žarometi z enim LED modulom za zasenčene in drugim za dolge luči, ter full LED zadnjimi lučmi z dinamičnimi smerniki.

NA NOVO ZASNOVANA NOTRANJOST

Notranjost Škode Octavije Combi ponuja še več prostora od predhodnega modela. Z gumbi na novem dvokrakem multigunkcijskem volanu lahko upravljamo s kar 14 funkcijami. Na novo oblikovana nadzorna plošča je razdeljena na več horizontalnih pasov.


Kontaktirajte nas


Nova Škoda Octavia Combi Avtocenter Stavanja 07
Nova Škoda Octavia Shift by Wire Avtocenter Stavanja 03

SHIFT BY WIRE SISTEM

Nova Škoda Octavia ja je prva Škoda, ki omogoča upravljanje DSG-menjalnika s sistemom shift-by-wire. Ročico DSG menjalnika na sredinski konzoli nadomešča nov krmilni modul z majhnim stikalom, ki ga voznik uporablja za izbiro načina vožnje.

HEAD-UP DISPLAY

Novi head-up display je z Novo Octavijo Combi prvič na voljo v vozilih Škoda. Prikazuje pomembne informacije kot so hitrost, navigacija, prepoznava prometnih znakov, asistenčni sistremi, ter jih projecira direktno na vetrobransko steklo.VARNOST

Varnost potnikov v Novi Škodi Octaviji Combi zagotavlja sistem devetih airbagov, ter novi napredni asistenčni sistemi, kot so Collision Avoidance Assist, Turn Assist in Exit Warning.
Nova Škoda Octavia Combi Digitalni Instrument Avtocenter Stavanja 04

Prodajni svetovalci

img