Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

Novi Škoda Enyaq


Škoda Enyaq iV je prvo povsem električno SUV vozilo znamke Škoda. Zgrajeno je na modularni platformi MEB (platforma VW koncerna oblikovana ekskluzivno za električna vozila). Škoda Enyaq iV ima pogona na zadnja kolesa; štirikolesni pogon bo na voljo v prihodnjem letu. Poganja ga zmogljiv elektromotor, ki omogoča dinamično vožnjo brez emisij, z dosegom do 500 kilometrov. Škoda Enyaq iV je vozilo, ki privlači okoljsko ozaveščene posameznike. Navdušuje jih njegova moderna tehnologija, asistenčni sistemi ter prostorna in udobna notranjost narejena iz kvalitetnih materialov, s številnimi Simply Clever rešitvami. Škoda Enyaq iV je praktično in udobno električno vozilo, ki je primerno tako za vsakdanjo rabo, kot izlete in potovanja.
DESIGN

Škodo Enyaq iV odlikujejo izklesane linije in popolna oblikovna razmerja, zato deluje močno in dinamično. Vozilo deluje izjemno prostorno. Izstopa izjemno oblikovana prednja maska 'Cristal Face' z osvetljenimi elementi, ki spominjajo na češki kristal. Velika kolesa v razponu od 18 do 21 palcev poudarjajo robustni športni značaj avtomobila.

Škoda Enyaq iV je 4.649 milimetrov dolgo, 1.879 široko in 1.616 milimetrov visoko električno vozilo. Medosna razdalja znaša 2.765 milimetrov. Odsotnost tunela za menjalni mehanizem omogoča veliko prostora za potnike na zadnji sedežni klopi. Velik je tudi prtljažni prostor, ki meri 585 litrov.Kontaktirajte nas


Novi Škoda Enyaq Avtocenter Stavanja 02
Novi Škoda Enyaq Avtocenter Stavanja 05


NOV KONCEPT KONFIGURACIJE VOZILA

Škoda Enyaq iV ponuja popolnoma nov koncept konfiguriranja vozila. Izbirate lahko med paketi skladno oblikovane opreme in oblikovalskih elementov, ki ustrezajo različnim potrebam in življenjskim slogom. Razlikujejo se po materialih in vzorcih oblazinjenja, barvah dekorativnih komponent ter armaturne plošče. Poleg oblikovnih slogov lahko izbirate med desetimi različnimi paketi opreme, ter jih lahko dopolnite z posameznimi, vam potrebnimi dodatnimi funkcijami.

HEAD – UP ZASLON RAZŠIRJENE RESNIČNOSTI

Enyaq iV je prvo vozilo znamke Škoda, ki ponuja head-up zaslon razširjene resničnosti. To je edinstvena funkcija, ki povečuje udobje vožnje in pomembno prispeva k večji varnosti. Nad podatki o hitrosti, navigaciji, asistenčnih sistemih ter prometnih znakih je dodano polje z razširjeno resničnostjo. V voznikovo vidno polje se projecirajo navigacijske puščice, prilagodljiva pomoč za vožnjo znotraj pasu (vzdolžno poudarjanje voznega pasu) ter stranske črte, ki označujejo razdaljo do spredaj vozečih vozil.
VOŽNJA

V Enyaq-u iV lahko izbirate med dvema zmogljivima elektromotorjema (132kW in 150kW), ki sta energetsko učinkovitejša od motorjev z notranjim izgorevanjem. Omogočata poln navor iz mirovanja, ter s svojim delovanjem ne ustvarja emisij. Zaradi pogona na zadnja kolesa ter sorazmerno majhnega obračalnega kroga, ki znaša 9,3 metra, je Škoda Enyaq iV okreten avtomobil, primeren za mestno okolje.


ŠKODA CONNECT

Z aplikacijo Škoda Connect in online storitvami lahko povežete vaš pametni telefon z sistemom vozila Škoda Enyaq in preko oddaljenega dostopa dostopate do nekaterih funkcij vozila, kot sta oddaljeno upravljanje s klimatsko napravo ali oddaljeno upravljanje s polnjenjem vozila.

PREDNAROČILA VOZILA

Škoda Enyaq iV bo na naše ceste zapeljal predvidoma v začetku meseca Marca 2021. V Avtocentru Stavanja že sprejemamo naročila. Zaloge so omejene, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte za prednaročilo.

Novi Škoda Enyaq Avtocenter Stavanja 14

Prodajni svetovalci

img