Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

Nova generacija SEAT Leona za nove izzive

Novi Seat Leon


Novi SEAT Leon predstavlja evolucijo SEATovega oblikovanja: nov zunanji in notranji oblikovalski jezik, izboljšana dimenzijska razmerja, izrazitejša sprednja maska in mehkejše linije oblikujejo ter poudarjajo močni Leonov karakter.

SEAT Leon je zgodba o uspehu. V treh generacijah je bilo prodanih več kot 2,2 milijona vozil. Verjamemo, da bo novi Leon napisal novo poglavje uspešne SEATove zgodbe.EVOLUCIJA DESIGNA

Novi SEAT Leon predstavlja evolucijo SEATovega oblikovanja: nov zunanji in notranji oblikovalski jezik, izboljšana dimenzijska razmerja, izrazitejša sprednja maska in mehkejše linije oblikujejo ter poudarjajo močni Leonov karakter.

TEHNOLOŠKO INOVATIVNA OSVETLITEV

Popolnoma novi SEAT Leon ponuja številne nove tehnološko inovativne oblike osvetlitve - od notranje ambientalne osvetlitve, ki obkroža potniški prostor, zadnjih luči, ki potekajo preko celotne širine vozila, dinamičnih smernikov, Full LED prednjih žarometov do pozdravnih luči (welcome lights), ki izpišejo ime vozila in osvetlijo prostor pred vstopom v vozilo.

Kontaktirajte nas


news
image


ŠIROK NABOR NAJNAPREDNJEŠIH POGONOV

Četrta generacija SEAT Leona ponuja širok nabor naprednih pogonov: bencinske (TSI) in dizelske (TDI) agregate, nova hibridna pogona mild-hybrid (eTSI) ter plug in hybrid (eHybrid) ter plinski pogon na stisnjen zemeljski plin CNG (TGD).

PRVI POPOLNOMA POVEZANI SEAT

Novi SEAT Leon je prvo SEAT-ovo popolnoma povezano vozilo, ki vključuje in-car in out-car povezjivost (online navigacija, funkcije in storitve), ki vključuje Full Link z Android Auto in brezžični Car Play.
PRIPRAVLJEN NA PRIHODNOST

Novi SEAT Leon je pripravljen na prihodnost. Zasnovan na MQB Evo platformi predstavlja novi SEAT Leon najinovativnejši produkt, ki ga je kdajkoli oblikovala znamka SEAT. Pripravljen je na vse izzive, ki jih prinaša prihodnost. Novi SEAT Leon prvo popolnoma povezano SEATovo vozilo; opremljen je z najboljšimi asistenčnimi sistemi; poganjajo ga nove hibridne tehnologije.

NAJVARNEJŠI SEAT DOSLEJ

Novi SEAT Leon je najvarnejše vozilo, ki ga je znamka SEAT kdajkoli izdelala. Odlikujejo ga številni asistenčni sistemi, ki vozniku novega Leona pomagajo pri vožnji v težavnih razmerah in omogočajo optimalno varnost v vseh pogojih vožnje (aktivni tempomat, emergency assist, travel assist, side in exit assist).

PROSTORNEJŠI IN BOLJ PRAKTIČEN

SEAT Leon, ki predstavlja SEATov najuspešnješi model, je še bolj praktičen od predhodnika. Novi Leon je daljši za 86 mm, kar omogoča več prostora na zadnjih sedežih ter še večjo prostornino prtljažnika.

ZGODBA O USPEHU

SEAT Leon je zgodba o uspehu. V treh generacijah je bilo prodanih več kot 2,2 milijona vozil. Verjamemo, da bo novi Leon napisal novo poglavje uspešne SEATove zgodbe.
193bde95 9f1a 431a a8f5 728e8b103efb

Prodajni svetovalci

img