Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

Seat Tarraco


SEAT Tarraco je prvi SEAT-ov model v razredu velikih športnih terencev.

Novi SEAT Tarraco združuje uporabnost sedem sedežnika in praktičnost višjega sedenja z eleganco in športnostjo.

SEAT Tarraco je na voljo tako v pet kot sedem sedežni različici.SEAT TARRACO - DESIGN

SEAT Tarraco predstavlja svežino v segmentu velikih SUV vozil, saj združuje odlično oblikovanje, kakovost izdelave, dobro opremljenost, veliko možnosti povezljivosti ter številne varnostne elemente z izjemnim slogom in dinamiko.

Impozantna prednja maska in trikotni Full LED žarometi povzročijo, da je SEAT Tarraco vedno opazen, kjer koli se pojavite. SEAT Tarraco že ob prvem pogledu pusti močan vtis, zaradi skladnih razmerij in elegantnega športnega oblikovanja.

Notranjost SEAT Tarraca združuje visokokakovosten ergonomsko zasnovan potniški prostor z najsodobnejšimi informacijsko - razvedrilnimi tehnologijamI in številnimi možnostmi povezljivosti, kar omogoča enostavno interakcijo med vozilom in potniki.
Kontaktirajte nas


Novi Seat Tarraco Avtocenter Stavanja 06
Novi Seat Tarraco Avtocenter Stavanja 11SEAT TARRACO - MODELI

  • SEAT TARRACO STYLE
  • SEAT TARRACO XCELLENCE
  • SEAT TARRACO FR

SEAT TARRACO - CENA

Cenik vozil SEAT TARRACO je na voljo na povezavi - CENIK*
*stranka poleg cene na ceniku plača še strošek priprave vozila v znesku 180€ z DDV (velja za vse modele in izvedenke)SEAT TARRACO - FINANCIRANJE

Pri SEAT Tarracu lahko izbirate med akcijskimi financiranji družbe Porsche Leasing. 

  • financiranje 1%: Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila SEAT TARRACA  za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. VEČ O FINANCIRANJU 1%
  • SEBON: S SEBON financiranjem pridobite dodatni popust v višini 1500 evrov VEČ O SEBON-U


SEAT TARRACO -KONFIGURATOR

Sestavite si SEAT Tarraco po svojih željah. KONFIGURATORSEAT TARRACO - MERE IN DIMENZIJE

SEAT Tarraco je 4.735 mm dolgo, 1.839 mm široko in 1.658 mm visoko SUV vozilo. Medosna razdalja je 2.790 mm. SEAT Tarraco ima ogromen notranji prostor in impozantno zunanjost. Celotna zasnova izraža lahkotnost in okretnost, robustnost in uporabnost.

SEAT Tarraco s 7 sedeži nudi 700 litrov prtljažnega prostora, s spravljeno 3. vrsto sedežev ter 1.775 litrov v kolikor zložimo še drugo vrsto sedežev. Pri pet sedežni izvedbi je na voljo 760 litrov oziroma 1.920 litrov prostora, ob zloženi zadnji sedežni klopi.
2021 02 10 (1)
taraco tabelaSEAT TARRACO - MOTORJI IN OPREMA

SEAT Tarraco je na voljo z šestimi različicami motorjev in sicer 2 bencinska (150KM), 3 dizelske (150KM, 200KM) in en hibridni motor (150KM), in 4. pakete opreme: Hola!, Style, Xcellence in FR

Kombinacije motorjev in opreme si lahko ogledate v tabeli.

OSVETLITEV

Pri oblikovanju SEAT Tarraca so namenili posebno pozornost osvetlitvi, ki je pri modelih Xcellence in Style 100% v LED tehnologiji, tako v notranjosti , kot v zunanjosti vozila.


INFOTAINMENT IN POVEZLJIVOST

V SEAT Tarracu je takoj opazen 8 palčni centralni zaslon z integriranim SEAT Full Link sistemom, ki vključuje Andorid Auto in Apple Car Play. To omogoča največjo možno povezljivost med pametnim telefonom in vozilom.

V SEAT Tarracu ste vedno povezani z omrežjem in lahko dostopate do klicev, sporočil, glasbe, glasovnega upravljanja ali uporabljate SEAT-ov Drive App.


Več o: SEAT Tarraco FR 

Več o: SEAT Tarraco Hola!

Novi Seat Tarraco Avtocenter Stavanja 17


Prodajni svetovalci

img