Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

Škoda Fabia


Škoda Fabia ponuja presenetljivo veliko notranjega prostora in največji prtljažni prostor v svojem razredu.

Škoda Fabia je dobro opremljeno vozilo. Fabia ponuja širok nabor varnostnih in komfortnih funkcij, kar omogoča izkušnjo vožnje, kakršno smo vajeni iz vozil višjih razredov. Škoda Fabia hkrati ohranja kompaktnost, ekonomičnost in prijaznost uporabnika, ki so značilni za manjša vozila.

ŠKODA FABIA - CENA

Več informacij o cenah in izvedenkah najdete na povezavi - CENIK


ŠKODA FABIA - FINANCIRANJE

Pri Škodi Fabiji lahko izbirate med akcijskimi financiranji družbe Porsche Leasing. 


  • ŠBON: S ŠBON financiranjem pridobite dodatni popust v višini 1000 evrov VEČ O ŠKODA BON-u


ŠKODA FABIA - KONFIGURATOR

Sestavite si Škodo Fabio po svojih željah. KONFIGURATORKontaktirajte nas


Nova Škoda Fabia (2)

Nova Škoda Fabia


ŠKODA FABIA - DIMENZIJE IN MERE 

Škoda Fabia ima kompakten izgled a kljub temu prostorno zasnovo. Dolžina vozila je 4.108 milimetrov, višina 1.459 milimetrov, širina 1.780 mm oz 1.954 mm (ob upoštevanju stranskih ogledal), medosna razdalja znaša 2.564 milimetrov. Prostornina prtljažnika je 380l, ob podrti zadnji klopi pa znese na l.


ŠKODA FABIA - KATALOG IN TEHNIČNI PODATKI

za več informacij prelistajte KATALOGI IN TEHNIČNE SPECIFIKACIJE
ŠKODA FABIA - MOTORJI IN PAKETI OPREME

Škoda Fabia je na voljo z petimi različnimi bencinskimi motorji (1.0 MPI Z 60KM, 1.0 MPI Z 80KM, 1.0 TSI Z 95KM, ter 1.0 TSI Z 110KM), ter z petimi paketi opreme Active, Ambition in Style. Motorji so na voljo z ročnim ter z samodejnim (DSG) menjalnikom. Kombinacije motorjev, opreme in menjalnikov si lahko ogledate v tabeli.

fabia tabela
Nova Škoda Fabia (8)

INFOTAINMENT

Infotainment sistemi v Novi Škodi Fabiji so sedaj na voljo z do 9,2 palčnim zaslonom na dotik, ter omogočajo povezavo pametnih telefonov preko Smart Link+ sistema. Na voljo je širok nabor Škoda Connect storitev.


VARNOST JE NA PRVEM MESTU

Škoda Fabia je varen avto. Poleg robustne zasnove in do devet zračnih blazin za varnost potnikov skrbi tudi sistem Front Assist, ki opozarja na nevarnost trčenja, ter v primeru, ko je trk neizogiben samodejno zavira, in tako zmanjša ali celo prepreči posledice trčenja. Po novem ima Fabia tudi Travel assist, ki vključuje: Aktivni tempomat, lane assist, side assist in prepoznavanje prometnih znakov.


PROAKTIVNOST

Kljub kompaktnim dimenzijam ponuja Škoda Fabia obilo prostora za vse družinske člane ter obilico prtljage. K praktičnosti še pripomorejo številne Smply Clever rešitve, ki naredijo potovanje še bolj prijetno.


DESIGN

Škoda Fabia izraža dinamičnost. LED luči z efektom kristala ji dajejo unikaten videz. Športni vtis dopolnjujejo 18 palčna platišča, ki so na voljo kot dodatna oprema.


LED ŽAROMETI

Žarometi z LED tehnologijo pri Škodi Fabiji niso le prepoznaven oblikovalski element, temveč pomembno pripomorejo k aktivni varnosti potnikov. LED tehnologijo najdemo tudi v zadnjih lučeh Škode Fabije, kjer pride izraza njihov hiter reakcijski čas.


Nova Škoda Fabia (10)


Prodajni svetovalci

img