Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

Škoda Kamiq


Škoda Kamiq je mestni športni terenec, ki združuje klasične prednosti SUV modelov – kot sta višji odmik od tal in višje sedenje – z okretnostjo kompaktnega avtomobila.

ŠKODA KAMIQ - MOTORJI IN PAKETI OPREME

Škoda Kamiq je na voljo s štirimi paketi opreme Active, Ambition, Style in Monte Carlo; tremi bencinskimi motorji (95KM, 110KM in 150KM) in motorjem na stisnjen zemeljski plin (CNG). Večino motorjev lahko kombinirate z ročnim ali samodejnim DSG menjalnikom. Kombinacije paketov opreme, motorjev in menjalnikov si lahko ogledate v spodnji tabeli.

Kamiq, motorji,paketi opreme
Skoda Kamiq Avtocenter Stavanja 11
skoda kamiq mere in dimenzijeDESIGN

Škoda Kamiq je prepoznavna po deljenih prednjih žarometih z LED dnevnimi lučmi, ki tečejo vzdolž pokrova motorja. Zaradi visoko postavljenega pokrova motorja izraža Škoda Kamiq moč in dinamičen izgled.

ŠKODA KAMIQ - DIMENZIJE IN MERE

Škoda Kamiq sodi med kompaktne SUV-je. Širina vozila brez vzvratnih ogledal znaša 1793 mm (1988 mm z ogledali), dolžina znaša 4241mm ter višina 1531 mm (od tal do vrha vozila). Škoda Kamiq je od tal oddaljen 188mm ter ima 400 litrov velik prtljažnik.

ŠKODA KAMIQ - KATALOG IN TEHNIČNI PODATKI

Za več informacij prelistajte KATALOG IN TEHNIČNE INFORMACIJE

ŠKODA KAMIQ - KONFIGURATOR

Seastavite si Škodo Kamiq po svojih željah.

KAMIQ KONFIGURATOR


Pridobite ponudbo
ŠKODA KAMIQ - IZVEDENKEŠKODA KAMIQ - CENA

Cenik vozil ŠKODA Kamiq je na voljo na povezavi - CENIK*

*stranka poleg cene na ceniku plača še strošek priprave vozila v znesku 180€ z DDV (velja za vse modele in izvedenke)


ŠKODA KAMIQ - FINANCIRANJE

Pri Škodi Kodiaq lahko izbirate med akcijskimi financiranji družbe Porsche Leasing


Skoda Kamiq Povezljivost Avtocenter Stavanja
Skoda Kamiq Avtocenter Stavanja 08


INFOTAINMENT IN POVEZLJIVOST

Nova generacija infotainment sistemov v Škodi Kamiqu – z zaslonom do 9,2 palca – dopolnjuje digitalno instrumentalno ploščo s petimi načini prikaza. S Škodo Kamiqom boste vedno povezani z internetom, saj ima vgrajeno SIM kartico. Na voljo je široka paleta storitev Škoda Connect.

VARNOST JE NA PRVEM MESTU

Škoda Kamiq je opremljen z devetimi zračnimi blazinami. Za zagotavljanje aktivne varnosti je v Kamiqu na voljo Side Assist. Ko vozimo po voznem pasu sistem Side Assist zazna vozila, ki se nam približujejo od zadaj in nas želijo prehiteti, ali pa se znajdejo v mrtvem kotu. Sistem Side Assist v Škodi Kamiq nadzira dogajanje za vozilom do razdalje 70 m, ter tako opozarja voznika na nevarnosti tudi pri vožnji na avtocestah in hitrih cestah.

SPORT CHASSIS CONTROL

Z sistemom Sport Chassis Control, ki je na voljo za doplačilo, lahko postane vaša Škoda Kamiq še bolj športna. Športna šasija Škode Kamiqa je za 10 mm nižja, elektronika pa prilagodi vzmetenje, ki je v tem primeru še bolj togo.


Več o Škoda Kamiq Scoutline
Več o Škoda Kamiq Monte Carlo
Prodajni svetovalci

img