Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

Škoda Octavia Combi


Škoda Octavia Combi četrte generacije je prostornejša in varnejša in omogoča več možnosti povezljivosti kot kdajkoli prej. V Novi Škodi Octaviji Combi je večji je tudi prtljažni prostor. Na novo zasnovana notranjost Škode Octavije Combi združuje funkcionalnost in ergonomijo z veliko prostora , visokokvalitetnimi materiali in vrhunskim designom.

Prvič so v Octaviji na voljo Head-up display, shift by wire sistem ter potnikom prijazni ergonomski sedeži. Za povečanje varnosti in udobja so novi Škoda Octaviji Combi dodali sodobno povezljivost ter vgradili številne nove asistenčne sisteme.ŠKODA OCTAVIA COMBI (KARAVAN) - DIMENZIJE IN MERE 

Škoda Octavia je na voljo v dveh izvedbah, kot limuzina in kot karavan oz combi. Škoda Octavia Karavan oz combi meri v dolžino 4.689 milimetrov v višino 1.468 milimetrov ter v širino 2.003 milimetrov. prostornina prtljažnika pa znaša 640l z podrtimi sedeži pa se poveča na 1700l.

Za več informacij prelistajte KATALOG IN TEHNIČNE INFORMACIJE

Kontaktirajte nas


octavia en dimensios skoda octavia combi 1920x1080 (1)
octavia combi
ŠKODA OCTAVIA COMBI - MOTORJI IN PAKETI OPREME
Razpon motorjev v Škodi Octaviji sega od ekonomičnih bencinskih in dieselskih motorjev, do različice na stisnjen zemeljski plin (CNG) in hibridnega pogona (plug in Hybrid ter mild hybrid).

Pri Novi Škodi Octaviji combi lahko izbirate med 8-imi različnimi motorji, od tega 4 bencinski (110KM, 150KM, 245KM) 3 dizelski (110KM, 150KM, 200KM) ter 2 hibridna motorja (204KM in 245KM), ter 5-imi paketi opreme Active, Ambition, Style, RS ter Scout . Kombinacije motorjev, menjalnikov, pogonov in opreme si lahko ogledate v tabeli.


ŠKODA OCTAVIA COMBI - IZVEDENKE


ŠKODA OCTAVIA COMBI - CENE

Cenik vozil ŠKODA Octavia Combi je na voljo na povezavi - CENIK *

*stranka poleg cene na ceniku plača še strošek priprave vozila v znesku 180€ z DDV (velja za vse modele in izvedenke)


ŠKODA OCTAVIA COMBI - FINANCIRANJE

Pri Škodi Octaviji combi lahko izbirate med akcijskimi financiranji družbe Porsche Leasing.

  • ŠBON: S ŠBON financiranjem pridobite dodatni popust v višini 1000 evrov VEČ O ŠKODA BON-u


ŠKODA OCTAVIA COMBI - KONFIGURATOR

Sestavite si Škodo Octavio Combi po svojih željah. KONFIGURATOR


Nova Škoda Octavia Combi Avtocenter Stavanja 07
Nova Škoda Octavia Shift by Wire Avtocenter Stavanja 03SHIFT BY WIRE SISTEM

Nova Škoda Octavia ja je prva Škoda, ki omogoča upravljanje DSG-menjalnika s sistemom shift-by-wire. Ročico DSG menjalnika na sredinski konzoli nadomešča nov krmilni modul z majhnim stikalom, ki ga voznik uporablja za izbiro načina vožnje.

HEAD-UP DISPLAY

Novi head-up display je z Novo Octavijo Combi prvič na voljo v vozilih Škoda. Prikazuje pomembne informacije kot so hitrost, navigacija, prepoznava prometnih znakov, asistenčni sistremi, ter jih projecira direktno na vetrobransko steklo.

FULL LED MATRIČNI ŽAROMETI IN FULL LED ZADNJE LUČI Z DINAMIČNIMI SMERNIKI

V popolnoma novi Škodi Octaviji Combi so opcijsko na voljo full LED matrični žarometi z enim LED modulom za zasenčene in drugim za dolge luči, ter full LED zadnjimi lučmi z dinamičnimi smerniki.

NA NOVO ZASNOVANA NOTRANJOST

Notranjost Škode Octavije Combi ponuja še več prostora od predhodnega modela. Z gumbi na novem dvokrakem multigunkcijskem volanu lahko upravljamo s kar 14 funkcijami. Na novo oblikovana nadzorna plošča Škode Octavije Combi je razdeljena na več horizontalnih pasov.

ŠKODA OCTAVIA COMBI - VARNOST

Varnost potnikov v Novi Škodi Octaviji Combi zagotavlja sistem devetih airbagov, ter novi napredni asistenčni sistemi, kot so Collision Avoidance Assist, Turn Assist in Exit Warning.
Več o: Škoda Octavia

Več o: Škoda Octavia Scout 

Več o: Škoda Octavia RS 

Več o: Škoda Octavia iV

Več o: Škoda Octavia Sportline
Nova Škoda Octavia HUD Avtocenter Stavanja 01

Prodajni svetovalci

img