Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

PROSTOREN COMBI ZA POSEL IN DRUŽINO

Škoda Superb Combi


Škoda Superb Combi, vas bo razvajal z razkošjem, kot nobeno drugo vozilo. Namestite se v velikodušno, prostorno notranjost, uporabite enega največjih prtljažnih prostorov v tem razredu, zaprite vrata in uživajte v sproščujoči tišini ter se prepustite udobni vožnji ob podpori vseh razpoložljivih asistenčnih sistemov. V kolikor si želite prav posebne ekskluzivnosti, je Superb na voljo v opremi Laurin&Klement. Superb Combi je vaš osebni prostor na štirih kolesih. Popolnoma na vas je, kako ga boste izrabili.

CESTNA KRIŽARKA

Za udobnost vožnje V Škoda Superbu Combi skrbijo številni asistenčni sistemi, kot so Protective Cruise Control, Lane Assist in sSide Assist - ki vam omogočajo varno in udobno prehitevaje na avtocesti.

POPOLN PREGLED

V Škodi Superb Combi je nameščena najnovejša svetlobna tehnologija, ki jo predstavljajo Matrični Full LED žarometi, s funkcijo zaznave drugih osvetljenih udeležencev cestnega prometa. Žarometi vključujejo funkcijo Side Light za osvetlitev vožnje v ovinek.Kontaktirajte nas


Škoda Superb Combi Avtocenter Stavanja 08
Škoda Superb Combi Infotainment Avtocenter Stavanja 03

VEDNO ONLINE

Infotainment sistemi v Škodi Superb Combi imajo zaslon, ki meri do 9,2 palca. Storitve Škoda Connect omogočajo, da so vam vedno na voljo ažurne informacije o prometu, parkirnih mestih in cenah goriva. S pomočjo mobilne aplikacije ohranjate popoln pregled nad vozilom, tudi ko ste izven njega.

GLASBA V UŠESIH

V kolikor vas vožnja v tišini dolgočasi, lahko v Superbu vklopite zvočni sistem CANTON z 10 hi-fi zvočniki v vratih, osrednjim zvočnikom in globokotonskim zvočnikom (subwoofer), ki skupaj zagotavljajo 610W, kar omogoča kristalno čist in natančen zvok.USEDITE SE IN SE SPROSTITE

Poleg ogrevanega in ventiliranega električno nastavljivega voznikovega sedeža s pomnilno funkcijo je lahko Škoda Superb Combi opremljen z masažno funkcijo. V Superbu se boste tako počutili spočiti in sproščeni, ne glede na to, kako dolgo bo vaše potovanje.Škoda Superb Combi Kabina Avtocenter Stavanja 02

superb combi tabela
MOTORJI IN OPREMA 

Škoda Superb Combi oz karavan je na voljo z sedmimi različnimi motorji od tega sta dva bencinska (150KM in 280KM), štirje dizelski (122KM150KM200KM) ter en hibridni motor (218KM) in petimi paketi opreme: AmbitionStyleL&K, Sportline ter Scout. Motorji so na voljo z ročnimi ter samodejnimi (DSG) menjalnikom ter pogoni na dve ali vsa štiri kolesa.

Kombinacije med motorji pogoni ter opremo si lahko ogledate na tabeli.

DIMENZIJE IN MERE 
Škoda Superb je na voljo v dveh izvedbah, kot limuzina ali combi. V karavanski (combi) izvedbi je vozilo dolgo 4.862 milimetrov, visoko 1.469 milimetrov in široko 1.864 mm oz 2.031 mm (ob upoštevanju stranskih ogledal). Medosna razdalja je 2.841 mm. Prtljažnik ima prostornino 660l, ki se ob podrti zadnji klopi poveča na 1950l.
Za več informacij prelistajte KATALOGI IN TEHNIČNE INFORMACIJE


superb combi dimenzije
 
IZVEDENKE 

  • ŠKODA SUPERB COMBI STYLE 
  • ŠKODA SUPERB COMBI SPORTLINE 
  • ŠKODA SUPERB COMBI L&K 
  • ŠKODA SUPERB COMBI iV 
  • ŠKODA SUPERB COMBI SCOUT 


CENE

Cenik vozil ŠKODA Superb je na voljo na povezavi - CENIK*

*stranka poleg cene na ceniku plača še strošek priprave vozila v znesku 180€ z DDV (velja za vse modele in izvedenke)


FINANCIRANJE

Pri Škodi Superb combi lahko izbirate med akcijskimi financiranji družbe Porsche Leasing.

  • ŠBON: S ŠBON financiranjem pridobite dodatni popust v višini 1000 evrov VEČ O ŠKODA BON-u


KONFIGURATOR

Sestavite si Škodo Superb combi po svojih željah. KONFIGURATOR

Več o Škoda Superb 
Prodajni svetovalci

img