Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

img

ACS Nova Gorica

VAŠ PARTNER MOBILNOSTI


 SEAT servis Škoda servis Cupra servis

Avtocenter Stavanja Nova Gorica je poblaščeni serviser vozil SEAT, Škoda in Cupra, ter pooblaščeni prodajalec vozil SEAT in Škoda. 

V podjetju Stavanja, vam ponujamo nova in preverjena rabljena vozila ter servisiranje vozil. Skrbimo za to, da vaše vozilo ostane v popolni delovni kondiciji. Pooblaščeni smo za servis in prodajo vozil SEAT in Škoda, ter servis vozil Cupra.  Poleg prodaje in servisiranja nudimo pomoč pri financiranju vozil in sklenitvi avto zavarovanj. Pomagamo vam izbrati, financirati, zavarovati ter vzdrževati vaše vozilo. Servisni center v Novi Gorici je opremljen z najmodernejšo opremo. Servisno in prodajno osebje je usposobljeno in certificirano za obravnavo vseh potreb od nakupa, do popravil in vzdrževanja vašega vozila.

Podjetje Stavanja je v družinski lasti in deluje od leta 1948. Podjetje ima dve enoti: Avtocenter Stavanja Nova Gorica, ki ponuja servisiranje in prodajo vozil znamk Škoda, Seat in Cupra, ter rabljenih vozil znamk Volkswagen, Audi, Seat in Škoda; ter Avtocenter Stavanja Tolmin, ki ponuja servisiranje vozil Volkswagen, Audi, Seat, Škoda in Volkswagen gospodarska vozila, ter prodajo rabljenih vozil Volkswagen, Audi, Seat in Škoda. V obeh enotah opravljamo storitve financiranja in zavarovanja vozil. Smo pooblaščeno cenilno mesto za vse večje slovenske zavarovalnice ter izvajamo kleparska in ličarska popravila vozil.


   

V Avtocentru Stavanja Nova Gorica opravljamo sledeče storitve:

 • prodaja vozil
 • servis vozil
 • avtomobilska diagnostika
 • kleparska in ličarska popravila
 • prodaja rezervnih delov
 • cenitve avtomobilskih škod za zavarovalnice
 • servis avtomobilskih klim
 • menjava pnevmatik
 • meritev in nastavitev podvozja
 • zunanje pranje vozil
 • notranje čiščenje vozil

Že od leta 1948 se trudimo, da bi v Avtocentru Stavanja doživeli izkušnjo, ki bi presegla vaša pričakovanja. Zagotovimo vam lahko, da se v servisnih delavnicah Avtocentra Stavanja vašemu vozilu popolnoma posvetimo ter popravilo izvedemo z zavzetostjo in profesionalnim pristopom.

Z znanjem in izkušnjami, širokim izborom novih in rabljenih vozil, pomoči pri ureditvi financiranja in zavarovanja ter celotnim naborom servisnih storitev je Avtocenter Stavanja vaš partner za vse potrebe vašega vozila.

Pokličite nas na telefonsko številko 05/33 84 590 ali nas obiščite na Industrijski cesti 4d v Novi Gorici.


NAŠA PONUDBA

Servisne storitve

Avtokleparska in Avtoličarska popravila

V avtokleparsko-ličarski delavnici Avtocentra Stavanja poskrbimo, da vašemu vozilu povrnemo videz in funkcionalnost, kot ga je imelo pred poškodbo. Izvajamo kleparska in ličarska popravila, popravila toče ter popravila avtomobilskih stekel za vse znamke vozil.

Menjava pnevmatik in nastavitev podvozja

V Avtocentru Stavanja nudimo nakup, svetovanje in premontažo pnevmatik, letno hrambo pnevmatik in platišč ter optično nastavitev podvozja.

Popravilo avtomobilskih stekel in popravila po toči

Imate poškodovano avtomobilsko steklo? Popravili ali zamenjali ga bomo v najkrajšem času. Prijavite se za popravilo še danes.

Cenitev avtomobilskih škod za zavarovalnice

V Avtocentru Stavanja izvedemo cenitev škode na vašem vozilu ter direktno komuniciramo z vašo zavarovalnico, glede prijave škode, uveljavljanja zahtevka, popravila vozila ter morebitne zagotovitve nadomestnega vozila.

Originalni rezervni deli VW, Audi, SEAT, Škoda

Originalni rezervni deli Volkswagen/Audi/Seat/Volkswagen so rezervni deli, ki so narejeni, da se popolnoma prilegajo vašemu vozilu.

Servisiranje vozil in mehanska popravila

V Avtocentru Stavanja opravljamo redno vzdrževanje in servisiranje vozil, ter druga mehanska popravil na avtomobilih. Avtocenter Stavanja je pooblaščeni serviser vozil Volkswagen, Audi, Seat, Škoda ter Volkswagen gospodarska vozila.

ZA VAS V NOVI GORICI

Naš team

Rok Stavanja
Rok Stavanja

Direktor

David Stavanja
David Stavanja

Vodja prodaje

Martina L. Faganel
Martina L. Faganel

Prodajna svetovalka

Diego Ferrari
Diego Ferrari

Prodajni svetovalec

Jure Kavčič
Jure Kavčič

Servisni svetovalec

Boštjan Koncut
Boštjan Koncut

Prodajni svetovalec

Jan Pečenko

Servisni svetovalec

Robi Zavratnik

Servisni svetovalec

img