Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

img

Avtokleparska in Avtoličarska popravila

Obiščite karoserijsko delavnico Avtocentra Stavanja, visoko kakovostno kleparsko ličarsko delavnico, ki nudi tudi popravila toče in avtomobilskih stekel.

V karoserijskem centru bo strokovno usposobljeno osebje poskrbelo za vse servisne potrebe, ob uporabi najsodobnejše tehnologije in znanj. 

Avtokleparsko-ličarska popravila za vse znamke vozil izvajamo skladno z navodili proizvajalca, kar zagotavlja, visoko kvaliteto vašega vozila tudi po popravilu. 

Popravljamo vse tipe poškodb vozil od vozil udeleženih v prometnih nesrečah, popravil po toči, popravil avtomobilskih stekel do manjših prask in udarcev, ki nastanejo ob vsakodnevni uporabi vozila.

V avtokleparsko - ličarski delavnici Avtocentra Stavanja bomo poskrbeli, da bomo vašemu vozilu povrnili videz in funkcionalnost, ki ga je imelo pred poškodbo

Popravila izvajamo po najsodobnejših postopkih ter uporabljamo le najboljša orodja in materiale. Naši sodelavci v karoserijskem centru imajo tako tehnično znanje kot potrebne izkušnje za izvajanje visoko kakovostnih kleparsko-ličarskih popravil. 

Naš 1# cilj je, da pri nas doživite obravnavo, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Naročite se za ocenitev škode ali popravilo vozila

img
NAŠA PONUDBA

Servisne storitve

Menjava pnevmatik in nastavitev podvozja

V Avtocentru Stavanja nudimo nakup, svetovanje in premontažo pnevmatik, letno hrambo pnevmatik in platišč ter optično nastavitev podvozja.

PREBERI VEČPopravilo avtomobilskih stekel in popravila po toči

Imate poškodovano avtomobilsko steklo? Popravili ali zamenjali ga bomo v najkrajšem času. Prijavite se za popravilo še danes.

PREBERI VEČCenitev avtomobilskih škod za zavarovalnice

V Avtocentru Stavanja izvedemo cenitev škode na vašem vozilu ter direktno komuniciramo z vašo zavarovalnico, glede prijave škode, uveljavljanja zahtevka, popravila vozila ter morebitne zagotovitve nadomestnega vozila.

PREBERI VEČOriginalni rezervni deli VW, Audi, SEAT, Škoda

Originalni rezervni deli Volkswagen/Audi/Seat/Volkswagen so rezervni deli, ki so narejeni, da se popolnoma prilegajo vašemu vozilu.

PREBERI VEČServisiranje vozil in mehanska popravila

V Avtocentru Stavanja opravljamo redno vzdrževanje in servisiranje vozil, ter druga mehanska popravil na avtomobilih. Avtocenter Stavanja je pooblaščeni serviser vozil Volkswagen, Audi, Seat, Škoda ter Volkswagen gospodarska vozila.

PREBERI VEČAKTUALNO

Servisne akcije

ZA VAS SO NA VOLJO

Naši serviserji

Blaž Prezelj
Blaž Prezelj

Servisni svetovalec, Karoserijski center

Martin Pahor

servisni svetovalec

img