Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

img

Originalni rezervni deli VW, Audi, SEAT, Škoda

Originalni rezervni deli VW, Audi, SEAT in Škoda so deli, ki so preverjeni in odobreni s strani proizvajalca avtomobila. Originalni rezervni deli zagotavljajo, da bo vaš VW, Audi, Seat in Škoda po popravilu še vedno 100% originalen.

Originalni zračni filtri

Originalni zračni filtri zagotavljajo, da je zrak v vašem motorju čist in da je razmerje med gorivom in zrakom pravilno. Originalni filtri zajamejo tudi najmanjši delce prahu in peska, preden pridejo do vašega motorja.

Originalni kabinski filtri

Originalni kabinski filtri preprečujejo, da bi onesnaževala, kot so prah, cvetni prah, saje in neprijeten vonj, vstopila v vaš avto skozi klimatsko napravo.

Originalni oljni filtri

Originalni oljni filtri preprečujejo, da bi delci ogljika, prahu in kovin onesnaževali vaše olje, kar podaljšuje življenjsko dobo vašega motorja.

Originalne zavorne obloge in diski

Originalne zavorne obloge in omogočajo učinkovito zaviranje in pravočasno ustavljanje. Zasnovane so posebej za vaš model avtomobila ter so prilagojene njegovi teži, moči motorja in največji hitrosti, kar zagotavlja optimalno delovanje.

Originalni izpušni lonci

Originalni izpušni lonci so narejeni iz visokokakovostnih materialov in so prilagojeni vašemu modelu, kar povečuje zmogljivost motorja in znižuje porabo goriva. Originalni izpušni lonci so narejeni na način, da pomagajo omejiti hrup in emisije.

Originalni kompleti zobatih jermenov in napenjalcev

Originalni zobati jermeni so narejeni iz kvalitetnih materialov visoke trdnosti, ki preprečujejo raztezanje ter imajo povečano odpornost na vlago in toploto. To je bistvenega pomena za preprečevanje resnih poškodb vašega motorja. Dveletna garancija krije škodo, povzročeno vašemu motorju, v primeru, okvar na jermenu.

Originalni zagonski akumulatorji

Originalni zagonski akumulatorji zagotavljajo vašemu avtomobilu točno toliko energije, kot jo potrebuje vaš za zanesljiv zagon.Narejeni so iz visokokakovostnih materialovin ne potrebujejo vzdrževanja . Originalni akumulatorji so zato odlična izbira pri menjavi starega akumulatorja v vašem Volkswagnu, Audiju, Seatu ali Škodi.


Prednosti originalnih delov

Strokovno znanje proizvajalca: Vse naše originalne dele odobrijo strokovnjaki za izdelke Volkswagen.

Natančno prileganje: Ker je vsak originalni del prilagojen Volkswagnovim modelom, pomagajo, da vaš Volkswagen ohrani svojo vrednost.

Kakovost: Preskusi izdelkov so zagotovilo, da so originalni deli znamke Volkswagen vedno najvišje kakovosti.

img
NAŠA PONUDBA

Servisne storitve

Avtokleparska in Avtoličarska popravila

V avtokleparsko-ličarski delavnici Avtocentra Stavanja poskrbimo, da vašemu vozilu povrnemo videz in funkcionalnost, kot ga je imelo pred poškodbo. Izvajamo kleparska in ličarska popravila, popravila toče ter popravila avtomobilskih stekel za vse znamke vozil.

PREBERI VEČMenjava pnevmatik in nastavitev podvozja

V Avtocentru Stavanja nudimo nakup, svetovanje in premontažo pnevmatik, letno hrambo pnevmatik in platišč ter optično nastavitev podvozja.

PREBERI VEČPopravilo avtomobilskih stekel in popravila po toči

Imate poškodovano avtomobilsko steklo? Popravili ali zamenjali ga bomo v najkrajšem času. Prijavite se za popravilo še danes.

PREBERI VEČCenitev avtomobilskih škod za zavarovalnice

V Avtocentru Stavanja izvedemo cenitev škode na vašem vozilu ter direktno komuniciramo z vašo zavarovalnico, glede prijave škode, uveljavljanja zahtevka, popravila vozila ter morebitne zagotovitve nadomestnega vozila.

PREBERI VEČServisiranje vozil in mehanska popravila

V Avtocentru Stavanja opravljamo redno vzdrževanje in servisiranje vozil, ter druga mehanska popravil na avtomobilih. Avtocenter Stavanja je pooblaščeni serviser vozil Volkswagen, Audi, Seat, Škoda ter Volkswagen gospodarska vozila.

PREBERI VEČAKTUALNO

Servisne akcije

ZA VAS SO NA VOLJO

Naši serviserji

img