Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

img

Popravilo avtomobilskih stekel in popravila po toči

PRIDOBITE PONUDBO IN SE PRIJAVITE

NAROČI SE


Imate zavarovanje avtomobilskih stekel?

Zahtevek za popravilo lahko uveljavite brez nepotrebnega stresa v poslovalnicah Avtocentra Stavanja.

Za vas bomo uredili vse od prijave škode na vozilu, do popravila.

PREBERI VEČ

Popravilo avtomobilskih stekel najvišje kakovosti

V Avtocentru Stavanja opravljamo popravila avtomobilskih stekel. Pri popravilih uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejša specialna orodja.

Zamenjava avtomobilskih stekel

V Avtocentru Stavanja bomo vedno najprej poizkusili popraviti poškodovano vetrobransko steklo na vašem avtomobilu, ter vam tako privarčevati čas in denar. Včasih pa je poškodba prevelika, da bi jo bilo mogoče popraviti, se nahaja v vidnem polju voznika ali pa zamenjavo zahteva zavarovalnica. V takem primeru vam bomo opravili zamenjavo vetrobranskega stekla.

Naše tehnično osebje je usposobljeno za izvedbo menjave stekla na vozilu ter pri menjavi uporablja le najboljše materiale. Menjavi stekel dajemo prednostno obravnavo, saj želimo, da lahko svoj avtomobil kar najhitreje spet uporabljate.

NAŠE STORITVE

1.Popravilo poškodb stekla od kamenčkov

Poškodbe, ki nastanejo na vetrobranskem steklu zaradi udarcev kamenčkov, bomo vedno poizkusili najprej popraviti (izjema je območje vidnega polja voznika, kjer takih poškodb zaradi varnosti ne izvajamo), ter tako prihraniti vaš čas in denar. Vsaka poškodba od kamenčkov se lahko hitro spremeni v razpoko, zato je pomembno, da s popravilom ne čakamo in ga izvedemo takoj, ko poškodbo opazimo.

2.Razpoke na avtomobilskem steklu

Razpoka na avtomobilskem steklu vpliva na njegovo trdnost ter s tem tudi na vašo varnost. V kolikor se je na vetrobranskem steklu vašega avtomobila pojavila razpoka, vam vsekakor priporočamo menjavo stekla.

3.Kalibracija asistenčnih sistemov po zamenjavi avtomobilskega stekla

Številna novejša vozila so opremljena z asistenčnimi sistemi, ki vozniku pomagajo pri vožnji. Asistenčni sistemi za svoje delovanje uporabljajo kombinacijo kamer in senzorjev na različnih delih vozila. Nekatere teh kamer in senzorjev se nahajajo tudi na območju vetrobranskega stekla. Ob zamenjavi vetrobranskega stekla je zato potrebna ponastavitev asistenčnih sistemov, da ti delujejo pravilno ter pomagajo pri zagotavljanju aktivne varnosti.

Naše tehnično osebje je usposobljeno in opremljeno za izvedbo menjave vetrobranskih stekel in ponastavitev asistenčnih sistemov.

PRIDOBITE PONUDBO IN SE PRIJAVITE

NAROČI SE

POPRAVILO VOZIL POŠKODOVANIH OD TOČE

V Avtocentru Stavanja izvajamo hladno popravilo poškodb od toče, brez barvanja vozila.

Kaj je hladno popravilo toče?

Hladno popravilo toče je popravilo brez kitanja, brušenja in lakiranja vozila. Izvajajo ga tehnično usposobljeni strokovnjaki, ki z manipuliranjem poškodovane površine (z zgornje ali spodnje strani) dosežejo izgled, kot ga je imela površina pred poškodbo. Pri hladnem popravilu poškodb od toče so stroški popravila precej manjši, popravilo pa poteka bistveno hitreje. Običajno je končano znotraj enega delovnega dne.

Kaj storiti, ko so poškodbe prevelike za hladno ravnanje?

V primeru, ko je vozilo preveč poškodovano, ter hladno popravilo ni mogoče, vam bomo vozilo popravili v našem karoserijskem centru, kjer izvajamo kleparska in ličarska popravila vozil.

Pri nas lahko prijavite škodo na vozilu za večino zavarovalnic. Škodo ocenimo in izvedemo popravilo.

VEČ O TEMPRIDOBITE PONUDBO ZA POPRAVILO TOČE IN SE PRIJAVITE

NAROČI SE


img
NAŠA PONUDBA

Servisne storitve

Avtokleparska in Avtoličarska popravila

V avtokleparsko-ličarski delavnici Avtocentra Stavanja poskrbimo, da vašemu vozilu povrnemo videz in funkcionalnost, kot ga je imelo pred poškodbo. Izvajamo kleparska in ličarska popravila, popravila toče ter popravila avtomobilskih stekel za vse znamke vozil.

PREBERI VEČMenjava pnevmatik in nastavitev podvozja

V Avtocentru Stavanja nudimo nakup, svetovanje in premontažo pnevmatik, letno hrambo pnevmatik in platišč ter optično nastavitev podvozja.

PREBERI VEČCenitev avtomobilskih škod za zavarovalnice

V Avtocentru Stavanja izvedemo cenitev škode na vašem vozilu ter direktno komuniciramo z vašo zavarovalnico, glede prijave škode, uveljavljanja zahtevka, popravila vozila ter morebitne zagotovitve nadomestnega vozila.

PREBERI VEČOriginalni rezervni deli VW, Audi, SEAT, Škoda

Originalni rezervni deli Volkswagen/Audi/Seat/Volkswagen so rezervni deli, ki so narejeni, da se popolnoma prilegajo vašemu vozilu.

PREBERI VEČServisiranje vozil in mehanska popravila

V Avtocentru Stavanja opravljamo redno vzdrževanje in servisiranje vozil, ter druga mehanska popravil na avtomobilih. Avtocenter Stavanja je pooblaščeni serviser vozil Volkswagen, Audi, Seat, Škoda ter Volkswagen gospodarska vozila.

PREBERI VEČAKTUALNO

Servisne akcije

ZA VAS SO NA VOLJO

Naši serviserji

Blaž Prezelj
Blaž Prezelj

Servisni svetovalec, Karoserijski center

Martin Pahor

servisni svetovalec

img