Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

img

Servisiranje vozil in mehanska popravilavw serviceAudiService2logotip seat service
SkodaService2Logotip Cupra

Avtocenter Stavanja je pooblaščeni serviser vozil Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Škoda in Volkswagen gospodarska vozila.

V Avtocentru Stavanja skrbimo, da vaše vozilo ostane v popolni delovni kondiciji. Naše tehnično usposobljeno osebje pri delu uporablja le najsodobnejšo opremo in najboljše materiale. Zagotovimo vam lahko, da se v servisnih delavnicah Avtocentra Stavanja vašemu vozilu popolnoma posvetimo ter popravilo izvedemo z zavzetostjo in profesionalnim pristopom. 

Podjetje ima dve enoti: Avtocenter Stavanja Nova Gorica, ki ponuja servisiranje in prodajo vozil znamk Škoda, Seat in Cupra, ter Avtocenter Stavanja Tolmin, ki ponuja servisiranje vozil Volkswagen, Audi, Seat, Škoda in Volkswagen gospodarska vozila. Smo pooblaščeno cenilno mesto za vse večje slovenske zavarovalnice ter izvajamo kleparska in ličarska popravila vozil.

Servisni centri Avtocentra Stavanja so popolnoma opremljeni za izvajanje najzahtevnejših popravil na vašem vozilu. Usposobljeno servisno osebje z visokim nivojem tehničnega znanja in izkušenj bo vašemu vozilu zagotovilo pravilno vzdrževanje in popravilo. Naša usposobljenost in znanje nam omogočata, da lahko odpravimo tudi najmanjše napake pri delovanju vašega vozila.

V kolikor želite najvišjo kakovost popravila za vaše vozilo na območju severne primorske, ste prišli na pravo mesto. Obiščite poslovalnice Avtocentra Stavanja v Tolminu in Novi Gorici in se o naši kakovosti prepričajte sami.

V Avtocentru Stavanja opravljamo sledeče storitve:

 •    prodaja vozil
 •   servis vozil
 •    avtomobilska diagnostika
 •    kleparska in ličarska popravila
 •    prodaja rezervnih delov
 •    cenitve avtomobilskih škod za zavarovalnice
 •    servis avtomobilskih klim
 •    menjava pnevmatik
 •    meritev in nastavitev podvozja
 •    zunanje pranje vozil
 •    notranje čiščenje vozil


      Že od leta 1948 se trudimo, da bi v Avtocentru Stavanja doživeli izkušnjo, ki bi presegla vaša pričakovanja. Zagotovimo vam lahko, da se v servisnih delavnicah Avtocentra Stavanja vašemu vozilu popolnoma posvetimo ter popravilo izvedemo z zavzetostjo in profesionalnim pristopom.

img
NAŠA PONUDBA

Servisne storitve

Avtokleparska in Avtoličarska popravila

V avtokleparsko-ličarski delavnici Avtocentra Stavanja poskrbimo, da vašemu vozilu povrnemo videz in funkcionalnost, kot ga je imelo pred poškodbo. Izvajamo kleparska in ličarska popravila, popravila toče ter popravila avtomobilskih stekel za vse znamke vozil.

PREBERI VEČMenjava pnevmatik in nastavitev podvozja

V Avtocentru Stavanja nudimo nakup, svetovanje in premontažo pnevmatik, letno hrambo pnevmatik in platišč ter optično nastavitev podvozja.

PREBERI VEČPopravilo avtomobilskih stekel in popravila po toči

Imate poškodovano avtomobilsko steklo? Popravili ali zamenjali ga bomo v najkrajšem času. Prijavite se za popravilo še danes.

PREBERI VEČCenitev avtomobilskih škod za zavarovalnice

V Avtocentru Stavanja izvedemo cenitev škode na vašem vozilu ter direktno komuniciramo z vašo zavarovalnico, glede prijave škode, uveljavljanja zahtevka, popravila vozila ter morebitne zagotovitve nadomestnega vozila.

PREBERI VEČOriginalni rezervni deli VW, Audi, SEAT, Škoda

Originalni rezervni deli Volkswagen/Audi/Seat/Volkswagen so rezervni deli, ki so narejeni, da se popolnoma prilegajo vašemu vozilu.

PREBERI VEČAKTUALNO

Servisne akcije

ZA VAS SO NA VOLJO

Naši serviserji

Blaž Prezelj
Blaž Prezelj

Servisni svetovalec, Karoserijski center

Martin Pahor

servisni svetovalec

img