Industrijska cesta 4D 5000 Nova Gorica


Na logu 1 5220 Tolmin


Za ogled video posnetkov se je potrebno predhodno strinjati s sprejemanjem piškotkov
Spletna stran ni kompatibilna z brskalnikom. Prosimo posodobite brskalnik.

Naziv vozila:

Naziv vozila:

KLEPARSKO LIČARSKI CENTER STAVANJA

Vaš partner pri popravilu avtomobila

Obiščite karoserijsko delavnico Avtocentra Stavanja, visoko kakovostno kleparsko ličarsko delavnico, ki nudi tudi popravila toče in avtomobilskih stekel. V karoserijskem centru bo strokovno usposobljeno osebje poskrbelo za vse servisne potrebe, ob uporabi najsodobnejše tehnologije in znanj. Kleparsko-ličarska popravila za vse znamke vozil izvajamo skladno z navodili proizvajalca, kar zagotavlja, visoko kvaliteto vašega vozila tudi po popravilu. Popravljamo vse tipe poškodb vozil od vozil udeleženih v prometnih nesrečah, popravil po toči, popravil avtomobilskih stekel do manjših prask in udarcev, ki nastanejo ob vsakodnevni uporabi vozila.

V kleparsko – ličarski delavnici Avtocentra Stavanja bomo poskrbeli, da bomo vašemu vozilu povrnili videz in funkcionalnost, ki ga je imelo pred poškodbo. Popravila izvajamo po najsodobnejših postopkih ter uporabljamo le najboljša orodja in materiale. Naši sodelavci v karoserijskem centru imajo tako tehnično znanje kot potrebne izkušnje za izvajanje visoko kakovostnih kleparsko-ličarskih popravil. Naš 1# cilj je, da pri nas doživite obravnavo, ki bo presegla vaša pričakovanja.

POPRAVILA VOZIL UDELEŽENIH V PROMETNIH NESREČAH
POPRAVILA VOZIL UDELEŽENIH V PROMETNIH NESREČAH
POPRAVILA PO TOČI
POPRAVILA PO TOČI
POPRAVILA AVTOMOBILSKIH STEKEL
POPRAVILA AVTOMOBILSKIH STEKEL
TU SMO ZA VAS V PRIMERU NESREČE

Prijava škode

Želimo, da bi bila vaša izkušnja ob poškodbi vozila za vas kar najlažja in brez nepotrebnih težav. Zato v karoserijskem centru Avtocentra Stavanja izvedemo cenitev škode na vašem vozilu ter direktno komuniciramo z vašo zavarovalnico, glede prijave škode, uveljavljanja zahtevka, popravila vozila ter morebitne zagotovitve nadomestnega vozila . 

Želimo vam pomagati, zato smo omogočili, da lahko pri nas uredite vse na enem mestu, od prijave škode do popravila, ter se tako izognete izgubi dragocenega časa in tekanju okrog različnih institucij.


Pokličite cenilca:

ZA VAS BOMO UREDILI CENITEV IN PRIJAVO ŠKODE PRI ZAVAROVALNICI

Opravljamo cenitve avtomobilskih škod za večino zavarovalnic:

SAVA zavarovalnica prijava škodeZavarovalnica Triglav prijava škode
generali prijava škodeporsche zavarovanje prijava skode l
NAŠA PONUDBA

Servisne storitve

Servisiranje vozil in mehanska popravila

V Avtocentru Stavanja opravljamo redno vzdrževanje in servisiranje vozil, ter druga mehanska popravil na avtomobilih. Avtocenter Stavanja je pooblaščeni serviser vozil Volkswagen, Audi, Seat, Škoda ter Volkswagen gospodarska vozila.

Avtokleparska in Avtoličarska popravila

V avtokleparsko-ličarski delavnici Avtocentra Stavanja poskrbimo, da vašemu vozilu povrnemo videz in funkcionalnost, kot ga je imelo pred poškodbo. Izvajamo kleparska in ličarska popravila, popravila toče ter popravila avtomobilskih stekel za vse znamke vozil.

Menjava pnevmatik in nastavitev podvozja

V Avtocentru Stavanja nudimo nakup, svetovanje in premontažo pnevmatik, letno hrambo pnevmatik in platišč ter optično nastavitev podvozja.

Cenitev avtomobilskih škod za zavarovalnice

V Avtocentru Stavanja izvedemo cenitev škode na vašem vozilu ter direktno komuniciramo z vašo zavarovalnico, glede prijave škode, uveljavljanja zahtevka, popravila vozila ter morebitne zagotovitve nadomestnega vozila.

Originalni rezervni deli VW, Audi, SEAT, Škoda

Originalni rezervni deli Volkswagen/Audi/Seat/Volkswagen so rezervni deli, ki so narejeni, da se popolnoma prilegajo vašemu vozilu.

Popravilo avtomobilskih stekel in popravila po toči

Imate poškodovano avtomobilsko steklo? Popravili ali zamenjali ga bomo v najkrajšem času. Prijavite se za popravilo še danes.

img